20 Haziran 2013 Perşembe

Kadın Efendi`den Alıntıdır

Köle Nedir? Kime Denir?



Köle: Dar terimsel manası ile bir başkasına ait olmak, özgürlüğü kısıtlanmış olmak, bağımlı olmak ifadelerini taşır. İnsanlık tarihi kadar mazisi olan kölelik, çeşitli zaman dilimlerinde farklı sosyolojik ve siyasi nedenlerle hayat bulmuştur. Efendi ve köle arasındaki bu uzun serüven günümüzde Femdom ve bdsm ilişkileri fotmatında varlığını devam ettirmekte ve hızla taraftar sayısını arttırmaktadır. Femdom inancı yüzyıllardır süre gelen ataerkil toplumların gereksiz baskıcı ailevi ve sosyal hukuklarına karşı tepki koyan ve gelecekte ilk klan toplumlarında olduğu gibi Anaerkil toplumun inşasını atan Sahibe HanımEfendiler ile ruhlarını Sahibelerine teslim eden kölelerin ortak yapıtıdır. 

Geçmişten günümüze gelen Efendi köle ilişkisinin evrilmiş hukuku özellikle köle kişi için bir takım özverili davranmayıda beraberinde getirmiştir. Günümüz Türkiyesinde kölelerin Sahibe HanımEfendiler ile ilk temas alanları büyük oranda İnternet bazlı sitelerdir, Facebook ve Femdom forumlar sık uğrak alanları halindedir. Kölenin parlak bir ekran arkasından kendini gösterme niyeti beraberinde bir takım yeni sorumlulukları ve zorluklarıda beraberinde getirmektedir. Ataerkil toplumların erkeğe yüklediği egolar ve beşeri ilişkilerdeki bencillik bir kölenin asla bedeninde taşıyamayacağı ve taşımaması gereken genetik kalıntılardır. 
Kölenin bir merhaba ile başlayan ve akabinde devam ettiği yazı dizisinde; kişiliğinden, eğitimine, kültüründen, Femdom inancına kadar hemen her alanda ip uçlarını sergileyeceğinden HanımEfendisinin huzurunda vereceği emeğin fazlasını ekran arkasında vermek yükümlülüğündedir. İsmin Baş harflerinin daima büyük olması, Hanım veya siz diye hitap edilmesi, arzu ve isteklerini rica ile değil arz ile gerçekleştirmesi, Düzgün cümleler kurup günümüzün hastalığı msn dilini asla kullanmaması verilebilecek örneklerden bazılarıdır

İçinde bulunduğumuz muhafazakar toplum, Bayan ile erkeğin ilişkilerini sınırlandırmış, ve belli bir sınır dahilinde yaşanması gerektiği fikrini pompalamıştır. Bu vaziyet partner arama ile yükümlü olan erkeği gizli açlığa itmiş ve bayanların boy gösterdiği her platforma o platformun bir üyesi gibi girme zorunluluğu kılmuştır. Aynı gerçeklik çerçevesinde salt fetişist ruha sahip kişilerin kendilerini köle zırhına kamufile etmeleride bundandır. Hakiki köle tüm bu gerçeklikleri görüp, Sahibesine köle olma yolunun uzun ve meşakatli olduğunu bilip sabırlı olmalıdır. Fark yaratmak, aykırı olmak, kendini geliştirmek ama her zaman saygılı olmak... Bir HanımEfendi ile münasebetin nasıl olması gerektiğinin bilincinde olmak. 

Demem odur ki; köle her vaziyette, gönderdiği bir iletide, anlık sohbette ya da telefon görüşmesinde... köle olmanın getirdiği zaruriyeti unutmayan naif,sadık, kültürel egolarından arınmış, ruhani edilgen yapıyı muhafaza edebilen kişidir
By Kadın Efendi 

2 yorum:

  1. Sayın Kadın Efendi umarım beni tarif etmiş: "köle her vaziyette, gönderdiği bir iletide, anlık sohbette ya da telefon görüşmesinde... köle olmanın getirdiği zaruriyeti unutmayan naif,sadık, kültürel egolarından arınmış, ruhani edilgen yapıyı muhafaza edebilen kişidir" (öyle olduğumu umuyorum demem daha doğru olacak sanırım)

    YanıtlaSil