14 Aralık 2013 Cumartesi

Neden Sadece Erkek Köleler?!

    Bugünlerde aklıma takılan hep aynı sorun başlıktan da anlaşılabileceği gibi neden erkek köleler?
    Her zaman köle kavramı çıktığında hep erkek köleler ele alınır peki tek erkekler mi köle? Tabi ki hayır. Köle kavramlarında bayanlarda köle olabiliyor erkekler gibi. Fakat en çok köle büyük oranda erkeklerde olduğu için bir çok kişinin her erkeğin potansiyel olarak köle şeklinde görüyor. Eğer dominant bir yapıda olan bir bayan için her erkek potansiyel köledir. Peki bayanların ne kadar potansiyeli var?
    Bence her insanda bu potansiyel kölelik vardır. Şuandaki sistem ele alındığında dominant bir yapıda olan bir insan olmasa da hiyerarşiye uyan insanların buda bizi yargılama yapmadan köleliğe sürüklüyor ve bizi köle konumuna sokuyor. Ancak Bdsm de işler farklı işliyor. Köle fetiş switch ve birkaç tane daha dalları var desem herhalde doğru anlatabilirim. Bunun içinde en çok erkekler köle ve fetish bayanlar ise en çok switch oluyorlar. Peki neden? Bilindiği üzere bayanların aslında doğduğu andan itibaren bir hükmetme potansiyeli vardır ve bunu bastırmak zorunda kalırlar. Erkeklere göre kadınlar narin kırılgan güçsüzdür. Eksik olan kadınlar her zaman bizim yapamadığımız bir çok şeyi yapmış ve yapmaya da devam eden kişilerdir. Erkek sadece çalışır vs vs. Bayan ise çalışır yemek yapar çamaşır yıkar çocuk doğurur bakar vs vs sayamadığımız bir çok şeyde de onlar yaparlar. Bunun için bir bayanı köle olarak görmek gerçekten çok zordur. Ancak malesef bdsm hep yanlış anlaşıldığı ve aktarıldığı için köle olmayan kişiler köleymiş gibi davranıyor buda bdsm nin anlamını ve yaşanacak bir çok şeyi değiştiriyor. Bence de bayanlara en çok HÜKMETMEK yakışıyor. Köle olduğum için yada bunları yaşadığım için bunu savunmuyorum ancak bende bir bayan köle görmek isterim Real gerçek olarak olmayan kişilerin belirttiği gibi yok şöyleyim yok beni becerecek kızlığımı alacak master(erkek sahip) istiyorum arıyorum diyen birisi değil. Real ve gerçek olan birini tanımadım henüz. Nedense bir kaç köle olduğunu iddia eden bir bayanla tanışmıştım sanal üzerinden bir çok konuşmamız oldu ve nedense bayan aradığını söyledi. Burada 2 seçenek var ya lezbiyendir ve bayanların hoş görüsüne sığınmak ve hem cinsi olduğu için acı çekmeden kölelik yapmak istiyor yada bu kişi gerçek bir köle değil hatta erkektir. Şuanda nedense hem cinslerimin de bayan profili açarak bir çok sitede (sözüm ona kız tavlamak içinmiş) bayanmış gibi konuşmalarına da şahit oldum. Bunun da tek açıklaması ya eşcinselsin yada kadınlık hormonun (östrojen) gerektiğinden fazladır. Erkeklerde kadınlık hormonuda bulunduğunu heralde herkes biliyordur.
    Konu açılmışken belirtmek isterim kadın ve erkeklerde hem kadınlık hemde erkeklik hormonu  vardır. Bunların eksik yada fazla olması da eşcinsellik için bir çok nedenden biridir. Tabi yetiştirilme koşullarını ve kardeş akraba istismarları saymadan.
    Konuyu toparlayayım. Kadınlardan da köle olan birisi varsa lütfen bana ulaşsın ve gerçekten bir röportaj yapalım. Neler hissettiğini neler yaptığını veya nelere izin verdiğini anlatmayı çok isterim ancak erkek köle mistress(bayan sahibe) arıyorsa bayan köle de master (erkek sahip) aramalı diye düşünüyorum eşcinselliği katmadan tabi ki switch  olmasını da yeğlerim bir bayanın 2 duyguyu tatmak eminim ki güzeldir.
By Paspas Murat

1 yorum:

  1. Kadın köle muhakkak vardır ve sayıları da çoktur ama tarihten gelen kabuller doğrultusunda zaten bir kadının erkeğine kölelik yapması normal karşılanabilecek unsurlar taşır. O nedenle kişilerin kendilerini dışarıya karşı afişe etmeden de bu yanlarını yaşama şansı olabilir. Mesela ben en eski sevgili ilişkilerimde, sevgilimin eli dudağıma değse, gözümü kapatıp ayağını yalarmış gibi yalar, öper, koklardım. Yani kadınlar da mevcut ilişkilerine biraz hayal gücü katıp, bir de uygun partner bulup, fantezilerini yaşayabilirler. Ama tabi, kişinin beklentisi daha üst boyutta olabilir. O zaman şansın da yardımı ile umarım ruh karşıtlarını bulurlar. Ama bunun için kendilerini çıkıp afişe etmeleri mantıklı olmayabilir. Piyasada kendilerini afişe edecek olsalar Sahip tavrına girip dominantlıkla alakası olmayan yüz kişi peşlerine düşecektir. Ülkemiz gibi yerlerde kadın kölelerin kendilerini ön plana çıkarmaması en mantıklı olanı zaten. Yaşayan yaşar ama keşke tabi onlar için de doğal şekilde bu yanlarını paylaşabilecekleri gruplar, sohbet odaları olsa ama ülkemiz için mümkün görmüyorum yakın zaman içerisinde...

    YanıtlaSil