1 Mayıs 2013 Çarşamba

Kölelik Sözleşmesi


Kölelik Sözleşmesi

Bu sözleşme, aşağıda imzası bulunan tarafların arasında ______________ tarihinde akdedilmiştir.


Bu sözleşme, imzalanmadan önce köle tarafından Sahibeye sesli olarak okunacaktır ve bir kere imzalandıktan sonra köle/orospu diye adlandırılan tarafça feshedilemeyecektir.


Ön Koşullar

Bu sözleşmenin hukuki bağlayıcılığı olmamasına rağmen bundan Sahibe diye adlandırılacak .................. ile bundan köle/orospu diye adlandırılacak ............. arasında mutlak suretle geçerlidir.Bu sözleşme, iki tarafların hür idaresiyle ve özellikle köle/orospunun kendi rızasıyla akdedilmiştir.

Sözleşmenin amacı,

Sahibe ve köle/orospunun beklentileri, görev ve ödevlerini ve sorumluluklarını düzenlemeyi amaç eder.İşbu sözleşmenin altına imza atarak, ben, ..............., sağlıklı ruh ve bedene sahip olup hür irademi kendi rızamla Sayın .................. köleliğine sunmaktayım. Sahibece gerekli görüldüğünde bu sözleşmenin Sahibe tarafından üçüncü şahıslara ibraz edilmesini kabul ediyorum.Bu sözleşme, Sahibe ile köle/orospunun birbirinden karşılıklı olarak hoşlanmaları üzerine akdedildi. Köle/orospu, Sahibenin köle/orospudan hoşlanmasının, köle/orospunun iyi ve itaatkar bir köle/orospu oluşuna bağlı olduğunu ve kendisiyle salt bu sebeple ilgilendiğini bilir ve bu manada, Sahibenin hoşlanmasının devam edecek ve artacağı şekilde davranmayı kabul eder ve görev bilir. Kendisinden beklendiği şekilde davranmamasının tekrarlanması üzerine köle/orospu, Sahibenin gözünden düşer ve Sahibenin köle/orospusu olma ayrıcalığından men edilir.

Sözleşme Şartları:

1. Köle/orospunun itiraz hakkı asla ve hiçbir suretle yoktur.

2. Köle/orospu, tamamen ve bütün gayretiyle Sahibeye itaat edecek ve kendini Sahibenin zevk ve arzularına adayacak. Köle/orospu, kendi zevk ve rahatlığına hizmet eden her türlü haklardan feragat edecek; şu kadar ki, kendi zevk ve rahatlığına, sadece Sahibenin izin verdiği ölçü ve şekilde kavuşacak. Köle/orospu, Sahibenin tercih ve zevklerini öğrenmeye gayret edecek ve onların doğrultusunda hareket edecek.

3. Sahibe, kendi hareketlerinden ötürü köle/orospu için bütün sorumluluğu üstler ve özellikle köle/orospunun hayatta ve bedenen ve maneven sağlıklı kalmasına özen gösterir. Köle/orospu, Sahibenin davranışlarının kendisine gerçek ve ciddi anlamda zarar verecek tehlikesi oluştuğunda Sahibeye bu durumu bildirmekle mükelleftir. Köle/orospu bununla birlikte, böyle durumlarda son sözün yine de Sahibeye ait olduğunu kabul eder. Sahibe, köle/orospunun saygıyla telaffuz ettiği bu tür ikazları cezalandırmayacağını ve böyle konularda köle/orospuyu iyi niyetle dinleyeceğini kabul eder. Sahibe, dışarıdan müdahale gerektirecek sonuçlara yol açan hareketlerde bulunmayacak.

4. Köle/orospu, bedenini, talep edildiği şekilde Sahibenin kullanımına daima hazır tutacak. Köle/orospu, bedensel temizliğine daima dikkat edecek. Köle/orospu, daima Sahibenin emrettiği giysileri ve aksesuarları ve O'nun istediği şekilde giymeyi ve o şekilde kalmayı kabul edecek.

5. Köle/orospunun görevi, Sahibeyi hoş tutmak ve uygun olduğunda tahrik etmektir. Bu amaçla köle/orospu, Sahibesiyle yalnız kaldığında her hangi bir emre ya da ikaza gerek kalmadan hemen soyunacaktır. Köle/orospunun, Sahibesinin yanındaki doğal hali, başka emir almadığı müddetçe, yalnız kaldıklarında ve mümkün olduğunca, tamamen çıplaktır.

6. Köle/orospunun bedeni Sahibenin tek taraflı zevkleri için kullanılırken acı hissedebileceğini köle/orospu bilir ve bunu Sahibenin mutluluğu için severek kabul eder.

7. Köle/orospu, daha iyi bir köle/orospu olabilmek için Sahibe tarafından O'nun uygun gördüğü sıklıkla ve şekillerde eğitileceğini ve etkili şekillerde disipline edileceğini bilir ve kabul eder.

8. Köle/orospu, Sahibe izin vermediği müddetçe boşalmamayı kabul eder. İzinsiz boşalmalar Sahibe tarafından cezalandırılabilir. Sahibe, köle/orospunun boşalmasını talep ettiğinde köle/orospu hemen kendini istenilen şekilde tatmin ederek istenilen şekilde boşalacak.

9. Köle/orospu, her türlü özgürlüğünün Sahibeye bağlı olduğunu bilir ve kabul eder. Bu bağlamda köle/orospu, itaatkar olmayı ve Sahibenin tercih ettiği şekillerde kelepçelenerek, bağlanarak veya başka şekillerde fiziki özgürlüğünden men edilmeyi kabul eder.

10. Köle/orospunun Sahibe yanındaki varoluşunun ana sebebi, Sahibeye köle/orospu olarak hizmet etmesi ve O'nu eğlendirmesi ve her türlü talimat ve emre itaat etmekle bağlılığını göstermesidir. Bununla birlikte köle/orospu, Sahibe tarafından başkalara da kullandırılabileceğini ve orospuluk yaptırılabileceğini bilir ve bunu kabul eder. Başkalara kullandırılırken veya orospuluk yaptırılırken, köle/orospunun her hangi bir tercih ya da ret hakkı yoktur ve kendisinden beklenenleri yerine getirecektir. Sahibe, köle/orospuyu başkalara kullandırırken köle/orospunun sağlığından sorumludur.

11. Köle/orospu, gerektiğinde bir emniyet sözcüğü veya emniyet hareketi kullanmanın sorumluluğu kabul eder. Emniyet sözcüğü olarak _______________________, emniyet hareketi olarak ise _____________________________________ kararlaştırıldı. Sahibe, emniyet sözcüğü telaffuz edildiğinde veya emniyet hareketi yapıldığında icra etmekte olduğu faaliyeti durdurmayı ve o faaliyeti değiştirmeyi ya da o faaliyetten vazgeçmeyi kabul eder ya da hareketine aynen devam eder; bu kararın Sahibeye ait olduğunu köle/orospu kabul eder. Köle/orospu, emniyet sözcüğü veya emniyet hareketi gerçekten gerekli hallerin dışında kullanmamayı taahhüt eder ve gereksiz ya da art niyetli kullanımının sert bir şekilde cezalandırılacağını bilir.

12. Köle/orospu, Sahibenin sorduğu bütün sorulara hemen ve açıkça ve doğru cevap vermeyi kabul eder. Köle/orospu, fiziki ya da duygusal durumuyla ilgili olarak Sahibenin bilmesi gereken her türlü bilgiyi kendiliğinden aktarmayı kabul eder. Sahibe, bu tür bilgileri kötüye kullanmamayı kabul eder.

13. Köle/orospu, Sahibenin köle/orospusu üzerinde kullanmak istediği her türlü alet ve araç almayı kabul eder. Bu tür alet ve araç Sahibenin mülkiyetine geçecek.

14. Köle/orospu, Sahibeye hitap ederken _____________________________________________ sözcüklerini kullanmayı ve Sahibeye daima saygıyla hitap etmeyi ve konuşmayı kabul eder. Sahibe, köle/orospunun konuşmasını istemediği zaman köle/orospu, susmayı kabul eder. Sahibe, köle/orospuya istediği ortamda istediği şekilde hitap edebilir.

15. Sahibe arzuladığı takdirde köle/orospu, köle/orospuluğunu ifade edecek giysi ve/veya aksesuar (bileklik, tasma vs) giymeyi kabul eder. Sahibenin seçeceği kıyafet ve aksesuarı köle/orospu, Sahibenin istediği sürece giymeli veya takmalıdır. Bununla birlikte, köle/orospunun giyeceği kıyafetleri ve şekillerini yalnızca Sahibe belirler.

16. Köle/orospu, bu sözleşmeye aykırı ya da Sahibeyi hoşnutsuz bırakacağı her hangi bir hareketinin ya da davranışının cezalandırılacağını bilir ve kabul eder. Köle/orospu, cezaları saygıyla kabul eder ve cezalardan dersini alacak. Köle/orospunun cezalandırılması için gerekebilecek her hangi bir hazırlık köle/orospu tarafından Sahibenin talimatları doğrultusunda yapılacak. Köle/orospu, cezalandırılması için Sahibenin seçeceği cezaları, yeri ve girmesi gereken şekilleri kabul edecek. Köle/orospu, Sahibenin talimatlarına uymaması halinde daha ciddi cezalara tabi olacağını bilir ve peşinen kabul eder. Sahibe, köle/orospunun cezalandırılacağını beyan eder ve cezalandırmanın sebeplerini önceden veya cezalandırmanın sırasında izah eder. Sahibe, köle/orospuyu sadece onu eğitmek ve itaatkâr bir köle/orospu haline sokmak için cezalandırmayı, fakat öfkelendiği ya da sinirlendiği için cezalandırmamayı kabul eder.

17. Köle/orospu, bu sözleşmenin koşul ve şartlarını Sahibeyle tartışamaz ve bu sözleşmeyi tek taraflı olarak feshedemez. Bu sözleşmenin hükümleri, Sahibe köle/orospuyla beraber olduğu müddetçe ve her tekrar beraber olduğunda geçerlidir.Ben, ......................, bu sözleşme gereğince Sahibem ........................ kölesi/orospusu olmanın sonuçları bilincindeyim ve bu sonuçları gönüllü olarak kabul ediyorum . Sahibe ................. kölesi/orospusu olmayı ve O'nun kölesi/orospusu olmanın getirdiği sonuçları bilerek ve hür idaremle arzulayarak, sözleşmeyi yüksek sesle okuduktan sonra, işbu alttaki imzayı atıyorum:


Yer ve tarih: ____________________________________________________________________________________ (köle/orospu)

_________________________________________(Sahibe)


_________________________________________ (Şahit, varsa)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder