25 Haziran 2014 Çarşamba

Kraliçe Katniss Hanım'dan Bir Alıntıdır


    Katniss Seda Hanımın kendi kişiliği ve düşünceleri hakkında bir yazısını sizlerle paylaşma gereği duyuyorum ve kendisi de izin verdiği için buradan kendisine sonsuz şükranlarımı sunuyorum kendisine. Bildiğiniz gibi Katniss Hanım bize 9 Mayıs'ı köleler günü olarak hediye etmiştir. Bu camiada bunu yapan tek kişi olarak bütün gönüllerde taht kurmuş olduğunu belirtmekte yarar var. Ayrıca kendisi izin veriği sürece Fetish Fress resimleri ve videolarını burada paylaşmaktan onur duyacağım. Sizi saygı ile selamlıyorum efendım.





MERHABA SEVGİLİ BDSM MERHABA FETİŞİZM MERHABA KÖLE KÖPEK RUHLAR;

Ben sahnede gerçek kölelerle seanslar yapıyorum. Tamamen doğaçlama ve o anki ruh halimle yaşıyorum,, Her binrsonraki Fetish Fresh partymde dozajı biraz daha arttırarak, başkalarının da yaşadığım tadı aldıklarını bilmenin paha biçilmez keyfi ile sürdürüyorum showumu ( Show değil aslında onlar, gerçeklerimiz ).. Yurt dışında var butür şeyler... Gerçek Köle, Fetish ve kendini Köpek hissedenlerin duygularını özgürce yaşamaya gittiği birçok club var birçok ülkede. Ve yaklaşık 200 ouro para ödüyorlar girişte. Türkiyeden de çok sayıda insan gidiyor o clublarda o duygularını özgürce yaşamaya, izlemeye.. Ve gerçekten dansçılara yapmaları gereken talimatlar verilerek yaptırılan suni sahibelikler belki de çoğu clubdaki yapmacık. Gerçek hayatlarında asla bu konu ile işi olmayan görevli askerler para basmaya yarayan. Suni sahibe askerler.. Bu dünyayı yaşamak isteyenler için düzenlenmiş sahte dünyalar.. (Bunu o clublara giden birçok kölem söyledi, benim gibisini dünyanın hiçbiryerindeki seyehatlerinde yaşayamadıklarını.. Bukadar gerçek olanını)
Ben bunu Türkiye de yapan ilk sahibeyim. Ve gerçeğim. Sizlere sahte bir dünyanın içinden seslenen para ile tutulmuş bir danscı değilim.
Bu yüzden o aptal kulaklarınızı açın ve beni iyi dinleyerek o beyninize biraz sizler için faydalı olabilecek bilgiler kazandırın!
Bu tarz ruhların ülkemizde çok büyük bir çoğunlukta ve karanlık küçücük bedenlerinde tehlikeli hale gelebilecek şekilde saklanıp kötü yoğrulup özgür kalma yollarını etik olmayan yöntemlerle zorladıklarını görmeye başladığımda gerçekten onlara yardım etmeye karar verdim. Gerçek bir Efendinin yapması gerektiği gibi saçmasapan yollardan değil en tehlikesiz yollardan onları özgürlüklerine götürecek yolu açmaya gerçek bir sahip olarak karar verdim. Bnun en güzel yolu seansımı sahnede herkese sunup öyle peşimden gelmelerini istemekti. Bunun için kendi clubumu oluşturdum.
Bu durumu tanıtıp çoğalmasını sağlayacak , bu konuyu,, konudan uzak olan insanlara da uslublu bir tarzla duyurup kabul edilmesini sağlayacak olan bir öncüyüm ben.

İlk olmam birçok gözü üzerime çevirdi elbette, alakalı alakasız bir çok zehirli oku bana çevrilmiş buldum avlanılacak kolay lokmalardan sanılıp. Destekleyeniyle de karşılaştım, var gücüyle yok etmeye çalışanlarıyla da yaptıklarımı ve beni çekemeyecek aciz olanlar tarafından, .... Hepsiyle herkesle başedecek gücüm bunu yapacağıma olan sonsuz inancımda buldum.
En büyük silahım olan; insanların ve pisikolojileri hakkındaki hislerimin onların duygularını şeffaf bir şekilde görebilmem oldu. Bu Ülkede onlara yardım edebilecek tek kişinin ben olduğumu biliyor ve bana yalvarıyorlardı.. kültürüm, ve efendiliğimle savaşarak kazandım açılan savaşların hepsini ve geldim buralara kısa zamanda. Yanımda hissettiğim gerçek BDSM aşığı birkaç esir ruhlunun bana itaat ve hizmetleri , herzaman herşeylerini ortaya koyarak yanımda olmalarıı da çok büyük bir şans ve onur verici bir duyguydu benim için. Teşekkür ediyorum onlara katnisin kocaman yüreğinden, Hem oyuncak silahım hem de kalkanım oldular. Oyuncak silah diyorum onlara, çünkü ruhlarında başkalarına zarar verme dürtüleri yok. Onun için yaratılmamışlar onlar. Kendilerini öfke ile değil gerçekten güzel, doğru ve inançlı yolun yanında olacak duygularla beslemişler. .

Bu showları yaptığım clubu da kendim oluşturdum ortağımla birlikte. Giderlerini de adını verdiğim Fetish Fresh partylerimle vol /4 e kadar herşeyi kendi bütçemle yaptım Clubun; (kirası, elektiriği, suyu, dj, garson, barmen, güvenlik, dekor, kostümler, rentegar aracı, yakıtı, kullandığım cingıllar ve uzun uzun yazamayacağım birçok şeyleri, çektirdiğim prof fotoları, dünyaca ünlü modacı canker in tasarımları reklamlar biletler afişler,ler ler lerr... Kendi beynimde oluşturdum, inandım ve kendi birikimlerimle oturduğum Kraliçe koltuğunu bile kendi bütçemle aldım ve uyguladım. Parayla seans yapmadım hiç.
Ama fetish Fresh 5 İçin fazla bütçem kalmadı ve birkaç ücretli seans vereyim dedim 2 haftadır birtane doğrukişiye ulaşamadım. ya yaşı küçük, ya abazan, ya şehir dışında, ya beş kuruşsuz, yada geleceğim deyip gerçekte cesaret edemeyecek kadar boş vakit yiyicisi boş kültürsüz hissiz zavallı bir hiçlik çıktı karşıma niye bu hayatta varolduğuna mantık erdiremediğim..

Yotube Kraliçe Katniss yazarsanız video ve görsellerime erişip hakkımda biraz daha bilgi alabilirsiniz. Ayrıca Twitter adresimden de tarzımı çözebilirsiniz takip ederseniz@kralicekatnis

Bu davranışları bir anda gerçeğe dönüştürme çabamı kamçılayan o en uzun ve en baba kırbaç (ben sizi kırbaçlıyorum; düşüncelerim beni;) Aşağıda sıralı bir şekilde okunmak için sizleri bekliyor..

Sevgili gay ve travesti arkadaşlarımız a oldukça anlayış gösterilebiliyor. 
Örneğin; Sahnelerde, müzikli restaurantlarda, haberlerde, tv programlarında, film ve dizilerde.. alt komşumuzda, üst komşumuzda, işyerimizde bu dostlarımızla sıkça karşılaşıyoruz.
Arka sokaklar dizisinde; polisiye dizi olduğu için o karakola, gay, lezbiyen, travesti, pezevenk, hırsız, katil, uyuşturucu bağımlısının oynatıldığı birçok roller, ailece toplanıp izlediğimiz akşam yemeğinde ekranımızı süslüyorek pür dikkat saatlerce izlenilecek günün en önemli vakitl... Bunları herkes kabullenmişş... 
erini kapsıyor. Bunlar norma karşılanıyor da; neden Bülent Ersoya pembe kimlik veriliyor, ajdar star oluyor, da, benim sevgili köpeklerim köle ruhlularım neden hiçbiryerde yoklar? Neden herhes özgürce heryerde yerini alırken onar dünyanın en utanç verici şeylerini yaşıyorlarmış gibi hayatlarını hep kuyru köşelerde saklanmak zorunda kalarak geçiriyorlar da; biz de buyuz diye haykıramıyorlar? ??

Gay barlar var da neden Fetish Bdsm bar yok? Birbirinin kafasını gözünü kıracak spor dalları, box maçları var da; neden BDSM zevkini haykırıp ben buyum bee diyerek yaşayan kimsecikler yokk??
Ben de bunları değiştirmeye karar verdim. Ve Fetish Fresh Partyleri adı altında Katniss olarak bu görevi üstlendim. 
Ben bunu para için değil; bir nevi BDSM nin ne diğer zevkler gibi bir olgu olduğunu var olduğunu ispatlayıp, zaten olan bir şeyi yayıp özgürleştirmek için gelmiş bir EFENDİ olarak görebilirsiniz. Bu cümle sizi korkutmasın; Doğru, zararsız, ve zaten içinizde istemesenizde yaşayan bu sonsuz arzularınızı ,duygularnızı,doyasıya yaşayamayınca içinizi kemiren ve ailenizin ve komşu ayakkabılarınızın ayakkabıları ile sapkınlaşmaya başlayarak törpülemeye çalıştığınız duygularınızı, içinizde var olan doyasıya yaşayınca özgürlüğünüzü tamamen haykırabileceğiniz bu özel dürtülerinize çıkış yolu göstermeye geldim ben.
Utanç verici hiçbirşey yapmadan, ruhumu, beynimi, tecrübelerimi, kalbimi ve yüzümü, kimliğimi, adresimi gizlemeden ortaya serecek kadar cesur bir şekilde, göğsümü gere gere bu küçük dünyamıza yakışan, şanıma yakışan, karakterime yakışan bir şekilde taşıyorum bayrağımızı. O bayrağı herzaman söylediğim gibi özgürlüğünüzün olduğu zirveye taşıyacağım..Benimle olanlar zirvede benimle zaferi kutlayacaklar. Yoluma çıkıp engel olmaya çalışan kıskanç, aşağılık çöpler ise, bir köşede terkedilmişliğin boşluğunda, uzaktan zaferimizi izleyerek tırnaklarını kemireceklerdir. Bu konuda hiçkimseden korkmuyorum, çünkü yaptığımın yanlış olduğuna kesinlikle inanmıyorum. Bence olması gereken çok gecikmiş bir davranış bu.. Sorun

Ülkemizde bizlerin de içinde olduğu bir ruh halinin varlığından haberdar olmalarını sağlamaya çalışıyotum bu yola baş koydum. Böyle ruhların da özgür olmak istediklerini Sizlerin de BDSM duygularınızın olduğunu kız arkadaşlarınıza, karınıza, annenize abinize, doktorunuza, anlatabileceğiniz özgür bir Türkiye vadediyorum. 
Nasıl duygu ve zevk tatmini için genelevler, müzikholler, spor salonları, birhaneler, lunaparklar, cinemalar, tiyatro salonları, kumarhaneler, güzellik salonları, kahvehaneler, genelevler, varsa; bizlerin de ruhumuzu zevkimizi tatmin edeceğimiz; BDSM Fetish. Köle ve Köpek ruhluların da masumca kendi katagorilerinde dejarj olacakları bağzı alanlara ihtiyacı var. Ve bunu bu sahtekarlarla süslü facebook sayfalarında, profillerinde, saçmasapan yaşarlar ve yaşarlarken de çevrelerine büyük zarar vermeye devam ederler.saçmasapan biryere gidiyor bu topluluk rehbersiz oldukça., Yaşı küçük herşeyden habersiz bir çocuk kendini o sitelerde bulup içinden gelmeyen birşeyi hatalı yaşamak merakına yenilip duymaması gereken şeyler duymak zorunda kalıyor. O duyguları hissetmeyen bir erkeğin öyle hissedenlerin bulunduğu sayfalara yanlışlıkla girip yaşadığı şok ve yaşanılan durumları aşağılıyıcı anlamsız cümleler yazarak tepki vermesi gibi.. Escortların piyasaya mantar gibi girip ana konumuzu çirkin bir şekildemelezleştirmesi gibiı gibi, Hepsinden önemlisi benim gibi gerçek bir sahibeyle karşılaşıp ne olduğunu anlayamadan şahsıma sarfedilen o olumsuz neden olduklarını hiç anlamadığım sözcüklerle bana haddini bildirmeye çalışma çabaları :))) Facebook k benim pisikolojimin bozulduğunu farketse buralarda kendisi belki de sponsor olurdu bana :)öyle burası yetmiyor. Bu şekilde bastırılmış duyguların gideceği tek yer; komşukapının önünde duran ayakkabularının hayali.., o ayakkabılara şiir yazanlar bile var yokluktan.. Bunu yaşayacak insan ve mekan bulamadıkca anne ayakkabılarının koklanması, öğretmen ayaklarının hayal kurulacak kadar iç dünyalarını süslemesi, belki kuzenine diyenler var "yalvarırım ayakkabılarını yalayım diye küçük dar görüşlü ailelerde. Kirli sepetindeki çorapları gözlerini kapatıp içine çeken koca bir adam görse babalar ne düşünür acaba  ruh sağlığının körelip sapkınlıklara geniş yollar açması... 

Eskiden beni tanıyan kölelerim bilirler (9 Mart 2014 te sizlere her sene danslar, tiyatrolar, yürüyüşler, ve kısa filmlerle, bu konuyla ilgili komedi dizileri, radyoda şarkılarla karşılaşabileceksiniz artık tanıtabileceğiniz Köleler, Mazoşistler, ve Fetishler gününüzü Kraliçe Katniss olarak armağan ettim. Artık yaşatmak sizlere düşer.
Yakında birçok yerde gidip özgürce yaşayacağınız ve utanmayacağınız bir gelecek hazırlıyorum ben sizlere
Sizlere neler sunuyorum ama şu videolarımı , afişlerimi bile paylaştırmakta güçlük çekiyorum. Kendinizden utanmalısınız. Biraz vazgeçmek istediğim anlar oldu ama aranızdaki beni bekleyen gerçek lere söz verdim . 

Biraz fazla uzadı belki ama aranızda okadar boş kafa var ki, içini biraz daha doldurmuş olmayı umudederek ayrıntılara girdim cümlelerin süsleri olarak görün.

Bu yazıyla belki sağlam sponsorlara ulaşacak güce de erişmeyi umuyorum. beni, bizi anlayabilecek, destekleyecek, Ve çok büyük Proje ve bütçelerle tüm Türkiyeye bunu anlatabilmemize yardım edebilecek bir güç ile karşılaşırız belki. Deri firması, ayakkabı yada çorap firmaları ile ortalığı sarsacak fikirlerimi sadece dinlemeleri bu camianın da o firmanın da akışını değiştirebilecek etkide olacağına inanıyorum .Videom 2 ayda 7 bin tık almış. Youtube zaten uzun süre kapalıydı onu da gözönünde bulundurursak bir sponsor logosunu oraya asmak isteyebilir  Kafamda akıllarınıza durgunluk verecek projeler var.. Yeterki o sponsorlar bana ulaşsın. Belki de o çok kıymetli 23 nisanımız gibi Fetish ve Köle ruhluların, sevgili BDSM camiasının da Festivalleri de Türkiyede olacak kadar güzel şeler saklıyorum beynimin en güzel derin yerlerinde.. Beni dinlemeleri yetecektir.

Yanımda olan bana inanarak benliğini önümde merdiven yapan kıymetlilerim; 

Sizleri içtenlikle selamlıyorum. 

SİZLERİ SEVİYORUM..

Kraliçeniz KATNISS

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder