7 Ocak 2015 Çarşamba

Herkese Selamlar

    Herkese iyi günler... Bugün BDSM'de ki başka bir olguveya hızla yayılan bir fenomen olan Ladyboy sahibelerden bahsetmeyi düşünüyorum.
    Şuanda her yerde her türlü köle bulmak kolay. Şuanda gay lez veya cd ler bile sahibe köle olabiliyor. Fakat neden herkes köle olma derdinde. Köleliğin anlamı ve köle iken yaşananların tadı ve zevki farklı bunu köle olmayan veya yaşayamayan bilemez.
    Köleyim diye geçinenler de iyice çoğaldı artık kim köle kim değil anlamak bile mümkün değil. İlk önce sorulması gereken neden herkes köle olmak için çaba sarfediyor. Tesbit çok basit benim için kız bulmak. Yani köle olursam bir kız bulurum çevreme bdsm den bahsetmeden kızım var şöyledir böyledir demek.
    Diğer bir taraftan şimdiki sahibeler de hala eminim sahibeler türemiştir. Herkez lifestyle sahibe olamaz. Bu sahibeliğin doğal olarak doğuştan bu yana gelmesi gerekiyor. Sahibeliği izlediği videolardan yada yaptığı konuşmalardan bilgi toplayan kızlar çokça yapmaktadır. Bir başka türlüde Finansal Mistress'larda vardır ki gerçekleri bulmak hak getire. Herkes kolay kazan kapısı olarak görüyor bunu ve herkes sahibe olmadan Finansalım paran yetmez git başka kapıya der. Burdan sorarım onlara "Siz kimsiniz ne zaman türediniz ne zaman sahibe oldunuz da finansal sahibe oluyorsunuz"
    Baştaki konumuza dönücek olursak Slave olmak için herkes gönüllü diğer değişle bu dünya içinde bambaşka bir dünya BDSM (Yazılarımda bulabilirsiniz) önce bunu algılamak öğrenmek ve bilmek gerekir. BDSM'nin dezavatajları varmıdır? Türkiye'de yaşıyorsanız kesinlikle vardır. İlk önce güven sonra saygı ve çoğu zamanda benliği adamak vardır. Ancak herkesin istediği direk sahibe yada köle olmak ilk önce durmak ve düşünmek gerekir. Gerçekten bunu istiyormuyum ve ben bu muyum diye. Ya devam edersiniz yada başlamadan bitirirsiniz. Zaten sonuçta yaşıyıp denemek diye başlıyan kişiler şuanda sahibeciklere (gerçekten sahibe olmayanlara) para yedirmekle meşguller. Şuda bir gerçektir : Yaşanan hiçbir şeyin geri dönüşü yoktur.
    Ladyboy sahibeler ile ilgili olarak bir çok sahibeden daha iyi olduklarını biliyorum. İlk önce bizim tabirimizle travestierin kötü olduğu cahil oldukları yok şu yok bu diyenlere hiçbir halt bilmediklerini net olarak söyleyebilirim. Shemale (travesti) ortamlarınada girdim konuştum da. Arasında üniversite mezunu bir çok kişi var. Bu insanlar istedikleri gibi hissettikleri gibi yaşamak için cinsiyetlerini değiştirdiler. Keşke bu ön yargı kalksa da herkes hissettiği cinsel kimliğini açıkca söyleyip yaşayabilse....
    Shemale (travesti) sahibelerin özelliği size strapon yerine gerçek penis kullanmalarıdır. Bundan korkan kölecikler(sahte köleler) asla hayatta olmaz diyenleri tahmin edebiliyorum. Sahibeler de strapon kullananlar var aradaki tek fark birisi yapay birisi gerçek. Madem gerçekleri istiyorsunuz o zaman gerçek penisle yaşayın bunu ne dersiniz? :)
    Shemale sahibede olsa sonuçta sahibedrir ve saygı gostermek de gerekiyor. Sahibenin her türlüsüne saygı göstermek gerekir. Ayırt etmeden ve yadırgamadan. Dediğim gibi BDSM bu dünya içinde ayrı bir dünyadır.
    Kim olduğunuz ve ne olduğunuz sadece bu hayatta sizi ilgilendirir köle sahibe swich farketmez. Bunu ilk önce kendinizi sorgulayarak başlayın ki istemediğiniz şeyleri yaşamayın ve yaşamak içinde bilgili olun...
Writer By
Paspas Murat
Buyrun Ladyboy  Shemale (travstiler) Şimdi Tekrar düşünün...










Hiç yorum yok:

Yorum Gönder