31 Mart 2021 Çarşamba

Kölenin Hakkı Var Mıdır? (güncellenecektir )

 İyi akşamlar herkese.

 

   Uzun zamandır kölenin haklarının olup olunmadığının tartışması yapılıyor. Birazda bir kölenin bakışından anlatmayı deniyim. Aslında gerçek bir sahibe kölesine değer verir ve onunda zevk almasını  ister. Bunu kimse red edemez. Red edene de kimse kusura bakmasın sahibe demem. Köle itaat etmekten zevk alır kendini bununla tatmin eder. Sevgi ve aşkı katmıyorum. Köle sahibesine aşıktır. Ona tapar ve onun için zevkle verilen görevleri yerine getirir. Buna karşı çıkanlar illa olacaktır ancak şunu da anlamak gerekir. Köle zevk almadan ne kadar itaat edebilir bir düşünün? Köle ile sahibe birbirini seçip anlamıyorlar mı? Sahibeler manavdan sebze meyve almıyor. Köle istemezse sahibe istediği kadar kölemsin desin boşuna olmaz mı bir düşünün?

Kölenin Başlıca Hakları

  • Sahibe ile köle birbirini seçer. Yani seçme hakkı vardır.
  • Köle gerekli durumlarda yapılan uygulamalarda uygulamayı durdurma hakkına sahiptir.
  • İfşayı red etme hakkı.
  • Düşünme ve konuşma hakkı.
  • Mantıklı bir sebep ve gerekli durumda azat edilme hakkı.

   Bunun gibi bazı uygulamalar yada bazı durumlarda kölenin hakları vardır. Şunu herkesin anlaması lazım siz itaatkar almıyorsunuz köle alıyorsunuz. Alıyorsunuz demem doğru tabir olsa gerek. Bir sahibe herşeyden önce kölenin sınırlarını öğrenmeli. Her köle sınırsız değildir. Her sınırsızında bir sınırı vardır. En önemlisi iyi, eğitimli ve bilgili bir sahibe kölesinin sınırlarını bilerek bu sınırları aşmamalı ve saygı göstermeli. Bdsm bir uyumdur cinsellik illaki vardır. Cinsellik yok diyen hangi sahibe veya kimse bana gelsin. Ben öğretiyim ona sahibeliği veya köleliği. Bdsm yatak odasında oynanan oyunlarla başladı ve şuanda real olarak ilişkiler yaşanıyor, evlilikler yapılıyor vs.  

 

   Konumuza dönecek olursak; kölenin yapması gereken görevler vardır. Bunları yapmakla yükümlü. Fakat köle sahibesini başka birisiyle görmeyi sevmez ve istemez. Şimdiki sahibelerin ben her şeyi yaparım köle ise susar demesi kadar hem doğru hem de saçma bir düşünce olamaz. Bir köleniz varsa onun bakım masraflarını da üstlenmek zorundasınızdır. İhtiyaçları da diyebilirim. Sex ihtiyacını hemen aklınıza getirmeyin. Örnek olarak ; sigara içiyorsa sigarası kişisel bakım şeyleri traş köpüğü, jilet gibi. Herkes gerçek bir köle istiyorsa, köle de gerçek bir sahibe istiyor ve sahibeyim diyorsanız. Her şey gerçek olacak diyorsanız buyrun.

   Uyum gerçekten yaşanırsa zevk verir ve zevk alır insan. Her köle sahibesini bilgili ve ona bir şeyler öğretecek birisi olarak görür yada görmesi gerekir. Zaten kölenin sahibe tarafından eğitilmesi bu nedenledir. Bunu başaran var yada eğitilemez kişiler illaki vardır. Efendi kölesinin sağlığından da sorumludur. Bazı uygulamalar kölenin sağlığını ciddi anlamda tehlikeye sokabilir. Bunun için uygulamayı yapan sahibe bilgili ve bu konuda hemen hemen uzman olmalıdır.

 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder